INFO BIRO

Ajman: 50% popusta na saobraćajne kazne do polovine marta

Popust na saobraćajne kazne stupa na snagu 16. februara i trajaće mesec dana

Vozači motornih vozila, koji nisu počinili saobraćajne prekršaje pre 31. januara, imaju pravo na popust od 50% na akumulirane saobraćajne kazne i naknade za zaplenu automobila u Ajmanu. 

Od 16. februara svi vozači u Ajmanu će moći da iskoriste 50% popusta na saobraćajne kazne.Popust od 50 odsto pokriva sve saobraćajne prekršaje koji se nalaze u saobraćajnoj evidenciji motorista za Ajman. 

Mesec dana popusta 

Popust od 50% trajaće od dana početka primene popusta pa narednih mesec dana, tačnije do 16. marta.

Odluku o popustu zvanično je objavio glavni komadant ajmanske policije šeik Sin Bin Abdulah Al Nuami. Ovakva odluka je donesena po naredbi prestolonaslednika Ajmana šeika Amra Bin Humaida Al Naumija. 

Nagrada vozačima 

Do odluke o popustu od 50% na saobraćajne kazne došlo je povodom pobede Ajmanove policije Platinum Avard za liderstvo i 16 nagrada Ajman Avard za vladinu izvrsnost. 

Plaćanje novčanih kazni tokom perioda popusta može se obavljati isključivo putem policije Ajmana ili Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nikoleta Leovac


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.    

Preporučene priče:    

UAE: Šta supermarketi rade sa svojim otpadom? 

LIČNO ISKUSTVO: Život stjuardese iz Srbije u Dubaiju 

Lekari spremni za rešavanje hitnih slučajeva KORONAVIRUSA

;