BIRO PRIČE

Vozite se javnim prevozom, osvojite ajfon 8 i 50.000 AED!

Povodom obeležavanja Dana javnog prevoza, RTA nagrađuje verne korisnike

Stanovnici Dubaija koji koriste javni prevoz i ove godine mogu da se nadaju vrednim nagradama. Prethodnih godina RTA je za svoj rođendan poklanjala zlatne poluge, a sada fond nagrada čine novac i “ajfon 8”.

Dan javnog prevoza biće obeležen 1. novembra. Iz RTA pozivaju sve stanovnike Dubaija da koriste metro, tramvaje, autobuse i pomorski saobraćaj, ali i da paralelno učestvuju u akciji “Dubai fitnes izazov” i tako konkurišu za dobijanje nagrada.

Pravila su sledeća: koristite javni prevoz pomoću NOL kartice od 23. oktobra o 1. novembra. Dvoje korisnika koji se najčešće voze metroom, tramvajem, autobusom ili brodićima RTA biće nagrađeni sa po 50.000 AED.

Trka za drugi turnus nagrada počinje 1. novembra. Mogu se prijaviti svi, s tim što će oni koji žele da se takmiče za dobijanje nagrada biti podeljeni u timove i po dolasku na svaku stanicu biti u obavezi da urade neku vežbu. Pobednički tim biće onaj koji sakupi najveći broj pečata na aplikaciji za učešće na svakoj stanici i dođe do poslednje stanice. Prvoplasirani tim očekuje nagrada od 50.000 AED, drugoplasirani 30.000 AED, a trećeplasirani 15.000 AED.

Treći turnus je takmičenje “Golden Runner” koje se odvija preko društvenih mreža od 23. oktobra do 1. novembra. Učesnici bi trebalo da prate lokacije na društvenim mrežama i pronađu zlatnog trkača koji svakodnevno posećuje tri RTA stanice. Pobednici će dobiti Apple satove i “ajfon 8”.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Ledeni park u srcu pustinje (FOTO)

Smart revolucija: Pasoška kontrola za samo 15 sekundi!

Život na relaciji Srbija – UAE: Osvajanje sveta iz Beograda


;