BIRO PRIČE

Svi u šoping: Sniženja koja ne bi trebalo propustiti!

Od 10.do 12. maja u više od 1.000 prodavnica u Dubaiju proizvodi 300 brendova biće na popustu do čak 90 odsto

Fali vam nova garderoba? Hoćete da obradujete vašu “drugu polovinu” brendiranim krpicama, tašnom ili obućom? Vreme je da osvežite dom novim nameštajem ili detaljima?

Imamo odličnu vest za vas!

Najmanje 1.000 prodavnica u Dubaiju od 10. do 12. maja pripremile su sniženja od 25 do čak 90 odsto!

“Guess”, “Levi’s”, “Victoria’s Secret”, “Bath and Body Works”, “Calvin Klein”, “Charles & Keith”, “Marks & Spencer”, “H&M”, “Nine West”, “Aeropostale”, “Forever 21”, “New Look”, “Splash”, “Lipsy”, “Coast”, “Topshop”, “American Eagle”, “Tory Burch”, “Coach”, “Naturalizer”, “Michael Kors” samo su neki od brendova čije proizvode možete da nabavite po ekstra-povoljnim cenama.

Takođe, biće snižene i cene hrane, i to u LuLu hipermarketima i supermarketima, kao i u objektima trgovinskog lanca Carrefour.

I dok popusti u tržnim centrima važe svega tri dana, u okviru Loyalty BIRO programa vlasnici kartica mogu da ostvare popuste non-stop na brojne zdravstvene usluge, škole sporta i sportske aktivnosti, kao i na nutricionistički izbalansirane zdrave obroke, sokove sa Balkana i prirodne kozmetičke proizvode. Više o popustima koje nudi članstvo u Loyalty BIRO programu pogledajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Gubitak sponzorstva u UAE: Iseljenje (ni)je obavezno

UPOZORENJE: Ove tablete za mršavljenje su zabranjene u UAE

FOTO-PRIČA: Običaji povodom svetog meseca Ramazana


;