BIRO PRIČE

Srpski studenti u avanturi života – glasajte za njih (VIDEO)

Pomozimo Andreji, Jovanu i Petru da ostvare veliki životni san - potreban je samo jedan Vaš klik!

Trojica mladih Jagodinaca,  zaljubljenika u avanturu i putovanja - Andreja Đorđević Andrejko (20), student druge godine Fakulteta za sport i turizam u Novom Sadu, Jovan Đorđević Joca (20), student druge godine Prirodno-matematičkog Fakulteta u Novom Sadu i Petar Petrović Pera (20), student druge godine Fakulteta bezbednosti u Beogradu, rešili su da se upuste u avanturu čiji je organizator „Red Bull“, piše Infocentrala.

Zadatak koji se nalazi pred njima je neobičan i nimalo lak!

"Red Bull Can You Make It" je događaj u organizaciji „Red Bull GmbH kompanije“. Cilj ovog projekta je da okupi 165 studentskih timova iz više od 50 zemalja sveta koji će imati samo nedelju dana (od 12.-19. aprila) da pređu put od Berlina do Pariza, menjajući limenke Red Bull-a za sve što im je potrebno tokom putovanja.

Da biste glasali, potrebno je da se ulogujete na Vaš Fejsbuk profil, kliknete OVDE  i pritisnete opciju „Sviđa mi se“ koja se nalazi ispod video snimka u donjem desnom uglu.

- Novac, mobilni telefon i slično, strogo su zabranjeni. Sve je osmišljeno kao igra snalažljivosti, strategije i avanture. Timovi studenata su imali zadatak da kroz jednominutni video predstave svoj tim i ubede glasače zašto su baš oni savršeni za ovu avanturu. Određeno je da iz Srbije idu dva tima koja žiri Red Bulla izabere kao najorginalnija i najzanimljivija iz grupe od osam timova koji su dobili najveći broj glasova od 15. do 25. februara, koliko glasanje traje - kaže Petar Petrović.

Sistem je osmišljen tako da probudi avanturistički duh u mladim ljudima, a ako budu odabrani, ovi momci imaće „avanturu za ceo život“.


- Družimo se jako dugo, mnogo toga smo prošli, već smo par puta putovali zajedno, tako da sebe smatramo spremnim i sposobnim za ovu avanturu. Izazov za nas je postizanje ravnoteže, uspešno izvršavanje svih obaveza koje se od nas očekuju na fakultetima i kod kuće, a sa druge strane neodricanje od svih onih zadovoljstava koja čine da se osećate živim. Izazov za nas je i izlazak iz nekog okvira u kojem se svi kreću, pokušaj da se uradi nešto posebno i drugačije, a mi izazove pokušavamo da pretvorimo u zadovoljstva i njihovim ostvarivanjem da ostvarimo neku ličnu satisfakciju - kaže Andreja Đorđević.

Pomozimo im da ostvare veliki životni san!

BIRO/Infocentrala


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Izračunajte koliko ste stvarno bogati - iznenadićete se!

Trk na trčanje: Trofej za milionitog učesnika Beogradskog maratona

Za pamćenje: Najbolji video-snimak Dubaija ikada!


;