INFO BIRO

Trofej za milionitog učesnika Beogradskog maratona

Prijavite se i učestvujte na najvažnijoj sportskoj manifestaciji u prestonici Srbije!

Beogradski maraton29. po redu, biće održan 16. aprila. Do sada se prijavilo više od 3.000 učesnika iz regiona, Evrope i sveta, što je četiri puta više nego u isto vreme prošle godine.

Na ovogodišnjem Beogradskom maratonu učestvovaće rekordan broj polumaratonaca i maratonaca, kao i onih koji će trčati Coca-Cola Trku zadovoljstva, a milioniti učesnik Beogradskog maratona će dobiti poseban trofej.

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u regionu koja se tradicionalno održava svakog aprila u Beogradu. Odlukom Skupštine grada proglašen je za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.

Prošle godine Beogradski maraton je dobio sertifikat za kvalitet i bezbednost u organizaciji događaja, a ove godine će biti podnet zahtev za dobijanje "pet zvezdica“, što je najviši status u evropskoj atletici.

Za sve ljubitelje sporta, rekreacije i zdravog života učešće na Beogradskom maratonu je praznik koji s' nestrpljenjem iščekuju. Ako do sada niste učestvovali na ovoj manifestaciji, evo prilike da to promenite. Za početak, neka vaš cilj bude da učestvujete - prijavite se OVDE i 16. aprila svi trk na trčanje!

BIRO

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Kad se Englez zaljubi u Srbiju (VIDEO)

Dr Nele u pustinji: Nadrealno književno veče i mini-koncert (VIDEO)

Savršena prezentacije Beograda koja je oduševila svet (VIDEO)