BIRO PRIČE

Srećković: 2 puta osvojio milion dolara na lutriji u Dubaiju

Onlajn trgovac iz Indije prethodno je osvojio milion dolara i vozilo Range Rover

Indijac u Dubaiju po drugi put osvojio je milion dolara na lutriji u Dubaiju. Sri Sunil Sridaran (55) iz Kerale postao je osma osoba u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koja je dva puta osvojila nagradu o kojoj maštaju mnogi, pošto je njegov tiket koji je kupio onlajn 10. aprila, izvučen na lutriji koju organizuje Međunarodni aerodrom u Dubaiju.

Sridaran je prethodno osvojio milion dolara u "Millennium Millionaire Series 310" u septembru 2019. godine. On je, takođe, u istoj nagradnoj igri godinu dana kasnije osvojio i automobil Range Rover HSE 360PS. 

Indijac srećne ruke redovni je učesnik Dubai Duti Free promocija više od 20 godina. Nekada je radio kao menadžer za procenu u jednoj kompaniji u Abu Dabiju, a sada vodi sopstveni posao onlajn trgovine u Dubaiju.

- Zahvaljujem kompaniji "Dubai Duti Free" što je po drugi put vredna nagrada stigla u moje ruke. Ohrabrujem sve da učestvuju u ovoj neverovatnoj promociji i da budu strpljivi. Ja sam svakako dokaz za to - rekao je Sridaran.

On je, takođe, 188. državljanin Indije koji je osvojio milion dolara od početka promocije Millennium Millionaire 1999. Naime, Indijci su najuporniji u kupovini srećki, pa i ne čudi što upravo oni najčešće i dobijaju nagrade "Dubai Duti Free Millennium Millionaire".

Ali, ovo nisu bile jedine nagrade "Millennium Millionaire". Odmah pošto je Indijac srećne ruke dobio milion dolara, obavljeno je i izvlačenje "Finest Surprise". Rašid Al Mutava (41), Emiraćanin iz Dubaija, osvojio je automobil BMW 750Li xDrive M Sport, a srećku je takođe kupio onlajn istog datuma kad je to učinio i Sridaran.

Al Mutava, koji je vlasnik turističke agencije, počeo je da kupuje karte za "Dubai Duti Free" promociju tek prošle godine i nije mogao da veruje da je baš njegova srećka izvučena.

Još jednog državljanina Indije pogledala je sreća u ovoj nagradnoj igri. Purušotaman Pačairaj (61) osvojio je motocikl BMW R 1250 RS, zahvaljujući srećki koju je kupio 23. aprila.

- Moj san se konačno ostvario, ovaj dan nikada neću zaboraviti - rekao je treći srećni dobitnik.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Abu Dabi zove: Nova primamljiva kampanja za turiste

FOTO-PRIČA: Misterija Nebeske suze na Goliji

Gastarbajterske priče: Imaš pare, sve imaš... A cmizdriš!


;