BIRO PRIČE

Abu Dabi zove: Nova primamljiva kampanja za turiste

Deo kampanje je Abu Dabi Summer Pass, koja će biti predstavljena sa novim ponudama i promocijama kroz iskustva, kulturne lokacije i porodične atrakcije

Kako temperature vazduha rastu, tako Odeljenje za kulturu i turizam Abu Dabija osmišlja kampanje koje će privući veći broj turista tokom letnjih meseci u prestonicu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ova institucija pokrenula je novu turističku kampanju pod nazivom "Leto kao što misliš", inspirišući putnike da posete Abu Dabi ove sezone. Kampanja obuhvata promovisanje aktivnosti kao što su joga u "Luvru Abu Dabi" i plivanje sa tigrastim ajkulama u Nacionalnom akvarijumu .

Takođe, deo kampanje je Abu Dabi Summer Pass, koja će biti predstavljena sa novim ponudama i promocijama kroz iskustva, kulturne lokacije i porodične atrakcije.

Posetioci sa letnjom propusnicom dobiće pristup u tri vodeća tematska parka u emiratu — Warner Bros World Abu Dhabi, Ferrari World Abu Dhabi i Yas Waterworld Abu Dabi — svim kulturnim lokacijama, uključujući predsedničku palatu Kasr Al Watan i Kasr Al Hosn, plus besplatno prevoz preko Yas Ekspresa i autobuskih sistema Abu Dabija. Konkretni detalji o tome gde kupiti kartu i koliko će koštati biće objavljeni u narednim nedeljama.

DCT Abu Dabi takođe je naveo da će tokom leta biti predstavljeni brojni hotelski popusti i promocije, pri čemu će cene u vrhunskim hotelima širom regiona koštati u proseku 30 odsto manje tokom ovih meseci nego u visokoj sezoni, prema podacima prikupljenim od 2019. do 2021. godine.

- Globalni putnici uperili su pogled na Bliski istok, tako da je sada savršeno vreme da podelite Abu Dabi sa svetom, osvetljavajući koliko jedinstvenih i raznovrsnih iskustava čekaju da budu istražena po pristupačnoj ceni u glavnom gradu UAE i oko njega - kaže Saleh Muhamed Saleh Al Geziri, generalni direktor za turizam u DCT — Abu Dabiju.

- Ovog leta želimo da putnici iskuse poznato i nepoznato u Abu Dabiju, otkrivajući skrivene dragulje naše destinacije sopstvenim tempom, bilo da se radi o uzbuđenjima u našim zatvorenim tematskim parkovima svetske klase ili trci na stazi Yas Marina, bogatoj kulturi i aktivnostima koje nude inspiraciju i zabavu cele porodice.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku. 
NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji. 


Preporučene priče

Stefan je prvi put u Dubaiju: Evo šta ga je najviše šokiralo

Aleksandra Branković: Taraba je naša druga kuća u UAE

Gastarbajterske priče: Imaš pare, sve imaš... A cmizdriš!


;