BIRO PRIČE

Srbija i UAE: Da zajedno radimo i gradimo!

Srpski poslovni savet UAE organizuje network seminar za zaposlene u građevinskoj industriji Srbije i Emirata.

U saradnji sa Ambasadom Republike Srbije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Srpski poslovni savet UAE organizuje tematski skup - prvi srpsko-emiratski network seminar za građevinare. Cilj ovog skupa je povezivanje srpskog i emiratskog građevinskog sektora.

Seminar će biti održan 22. novembra u 18 sati, u hotelu "Le Meridien" u Abu Dabiju.

  

  

Ovaj jedinstveni događaj je izuzetna prilika da saznate više o BIM projektovanju, da proširite svoju biznis-mrežu, ali i da obnovite kontakte sa kolegama iz struke.

BIM (Building Information Modeling) je proces stvaranja i upravljanja projektnim podacima u toku same razrade projekta. Za razliku od klasičnog CAD koncepta, BIM prevazilazi doživljaj projekta kao običnog crteža i otvara vrata novog sveta sa neverovatnim mogućnostima.

Organizator se potrudio da obezbedi prisustvo jednog od najeminentnijih stručnjaka iz BIM projektovanja - na skupu će govoriti gospodin Veljko Janjić, predavač sa Stanford Univerziteta.

Iskoristite ovu izuzetnu priliku da naučite više o BIM tehnologiji i da proširite svoju poslovnu mrežu novim kontaktima.

  

Program

18:00 Dolazak i networking

18:45 Pozdravni govor

19:00 Napredne tehnlogije u građevinarstvu/BIM modelovanje - gospodin Veljko Janjić

19:30 Prezentacije sponzora događaja

20:00 Networking

  

Skup su za sada podržali "Authentic TurnKey Project Supplies" iz Dubaija, "Urban Planing Guide Engineering & Urban Planning Guide Surveying" iz Abu Dabija, "Bexel Consulting" iz Beograda, "Enterijer Janković" iz Novog Sada i "Aristocratic" iz Abu Dabija.

Ukoliko ste zaposleni u građevinskom sektoru i želite da prisustvujete ovom događaju, odnosno da se pridružite listi sponzora, potvrdite prisustvo do 10. novembra slanjem mejla na mirjana@srbcounciluae.com

Ako niste članovi Srpskog poslovnog saveta ili ukoliko niste gosti sponzora događaja, prisustvo ovom tematskom skupu je obezbeđeno po ceni od 100 dhs.


Srpski poslovni savet pruža punu tehničku podršku u vezi sa započinjanjem poslova u UAE. Opširnije pročitajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Dolče vita za top menadžment: Prosečne plate u Emiratima

Foto-priča: Preoblikovanje srpske tradicionalne brvnare

Upoznajte biznismena koji će graditi "Beograd na vodi"


;