BIRO PRIČE

Samo hrabro: Ultramaratonci iz Srbije sve bliži cilju!

Na jednoj od najtežih i najzahtevnijih trka na svetu koja se održava u Italiji, srpski takmičari neustrašivo savladavaju prepreke.

Ultramaratonci Marina NikolićVladimir Panić i Damir Bubić predstavljaju Srbiju na 4K Alpine Endurance Trail Valle d' Aosta. U trci koja je počela prvog dana proteklog vikenda i trajaće do 9. septembra učesnici imaju težak zadatak – da pređu 350 kilometara za 155 sati trčanja, sa ukupnom visinskom razlikom od 26.500 metara.

Vremenske prilike nisu idealne, što za 700 trkača iz 50 zemalja sveta predstavlja otežavajuću okolnost na putu do cilja. Trećeg dana trke kiša je padala punih osam sati, ali to nije omelo neustrašive ultramaratonce da krupnim koracima grabe napred...

Naša Marina ima odlično prolazno vreme u prva četiri dana trke. Uspela je da se plasira na šestu poziciju među takmičarkama i da prevali fantastičnih 212 kilometara za 75 sati trčanja.

- Naspavala sam se, super sam – poručila je Marina.

Redakcija Našeg Biroa nastaviće da prati trku 4K Alpine Endurance Trail Valle d' Aosta do finiša – navijajte za hrabre ultramaratonce koji brane boje Srbije!

Plasmane učesnika možete da pratite OVDE

Kako izgleda teren pogledajte OVDE

Iskreno, da li biste se vi usudili da se takmičite? Podelite sa nama kroz komentare!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Ako vam neko nedostaje... Rešenje je na dohvat ruke!

"Pazi šta želiš": Najbolja ljubavna komedija stiže u pustinju!

Foto-priča: Običaji povodom Kurban-bajrama


;