BIRO PRIČE

Priznanje za ponos: Srbija – najlepša zemlja Evrope (VIDEO)

Poznati blogeri i influenseri odabrali su Srbiju kao najbolju evropsku destinaciju

U godišnjem izboru koji je sproveo Travel Lemming, Srbija je proglašena jednom od šest najpopularnijih svetskih destinacija. Ujedno, Srbija je proglašena evropskom destinacijom broj jedan za 2019. godinu.

Na početku takmičenja, poznati blogeri i influenseri odabrali su 44 zemlje koje će zadovoljiti ukuse ljubitelja putovanja iz celog sveta. U ovoj kategoriji Srbija se plasirala u prvih šest, a potom je usledilo i glasanje za najpopularnije destinacije po kontinentima. Na kraju glasanja, Srbija je izbila na prvo mesto liste najboljih evropskih zemalja za turiste.

  

Kao glavne adute, predlagači su izdvojili impresivnu prirodu, bogatu istoriju, geografiju koja ostavlja bez daha, ljubaznost domaćina, kulinarske specijalitete i bogat noćni život, i posavetovali turiste da obavezno posete Srbiju od maja do septembra. Kao top atrakcije izdvojili su Novi Sad i Beograd.

“Od srednjovekovnih gradova u kojima možete da upoznate istoriju, do modernih gradova koji pulsiraju savremenim stilom života, Srbija je jedna od najlepših zemalja na planeti. Dok plovite Dunavom možete da uživate u pogledu na srednjovekovne tvrđave, potom da istražujete predivne planine poput Zlatibora, upoznate se sa uličnom umetnošću u Beogradu i zabavite se u nekom od mnogobrojnih noćnih klubova”, preporučuju blogeri i influenseri.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Luksuz među oblacima: Stan u Dubaiju koji bi svako poželeo

U čast velikih šeika: Srpski slikar osvaja Emirate (FOTO)

Saudijska Arabija: Nova prava žena – ogroman pozitivan šok


;