BIRO PRIČE

Premijerno: Balkan network na Bliskom Istoku!

Druženje i razmena kontakata svakog meseca u Dubaiju

Bez obzira na to da li ste u Emirate došli prošlog meseca ili pre desetak i više godina, da li u pustinji imate širok krug prijatelja iz ex-Yu ili tek nekoliko poznanika, od ovog četvrtka, 10. avgusta imate priliku da upoznate sve članove ex-yu zajednice u UAE.

- U četvrtak, 10. avgusta od 20 sati na prelepoj terasi hotela „Hilton“ JBR u Dubaiju organizujemo prvo druženje – kaže za Naš Biro inicijator okupljanja Marko Mitrović.Pozvani su svi ljudi iz ex-Yu koji žive i rade u Emiratima, a cilj je da se svi upoznamo, razmenimo kontakte, profesionalno se povežemo i sastajemo jednom mesečno.

Koncept premijernog okupljanja ex-yu zajednice u Dubaiju osmišljen je poput sastanaka klubova stranaca koji već imaju tradiciju i dobru reputaciju u zemljama Zaliva. U prvih nekoliko sati uz tihu muziku moći ćemo da se upoznamo, razmenimo vizit-karte i uspostavimo profesionalne kontakte, a potom i da uživamo u malo glasnijim i bržim ritmovima, uz omiljeno piće i u opuštenijoj atmosferi.

- Daleke 1967, pre nego što su formirani Ujedinjeni Arapski Emirati, Englezi koji su živeli na ovom podneblju napravili su “The Club” na ulazu u Abu Dabi – podseća Mitrović. – U početku, napravili su mali teren za golf, redovno se okupljali, dolazili porodično na brančeve, organizovali svirke... Ovaj klub vremenom je postao najuticajniji u Emiratima, što je nama sa Balkana odličan primer a ujedno i izazov da i sami imamo dobro organizovanu zajednicu u pustinji.

Redakcija Našeg Biroa poziva sve ljude sa prostora ex-Yu koji žive u Emiratima da u četvrtak, 10. avgusta dođu u hotel “Hilton” na prvo okupljanje. Ponesite vizit-karte i dobro raspoloženje :)

Kako najavljuje Mitrović, u planu je da ubuduće ovakvi sastanci budu održavani prvog četvrtka u mesecu, o čemu ćemo vas, takođe, i mi blagovremeno obavestiti.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Zamena vozačke dozvole u Dubaiju: Pet lepih iznenađenja

Promene u plaćanju DEWA računa koje će vas obradovati

Inicijativa srpske dijaspore - osnivanje razvojne banke


;