BIRO PRIČE

Osmijeh na lice: Vaše dijete – naš heroj!

Specijalne pogodnosti u stomatološkoj klinici “Hey”

Svaki roditelj zna koliko muke, truda i trikova mora uložiti da bi natjerao dijete da posjeti stomatologa. Ali, ako preuzmete na sebe odgovornost da odaberete pravog stomatologa – vrsnog stručnjaka koji zna kako da priđe mališanima i “razbije” im strah od zubara – problema neće biti!

U “HEY dental clinic” u Dubaiju rade upravo takvi stomatolozi – oni ne samo da imaju vrhunsko znanje, već umiju da opuste pacijente, ali i da ih nagrade kako zdravim i blistavim osmijehom, tako i pravim pravcijatim diplomama za hrabrost! Tako odlazak kod zubara za djecu postaje zabava i izazov, a za roditelje veliko olakšanje, jer su sigurni da njihovi mališani u kasnijoj dobi neće imati problema sa dentalnim zdravljem.

   

   

Popusti i pogodnosti

Na atraktivnoj lokaciji u JLT-u, u "HEY dental clinic " ćete dobiti vrhunsku uslugu po sasvim pristojnim cijenama kako za djecu, tako i za odrasle. Iskoristite specijalne popuste koje su zaposlenici ove klinike namijenili našim ljudima koji žive i rade u Emiratima. Specijalizovani su za sve vrste stomatoloških intervencija.

Vlasnica ove klinike je dr Hanuma Anđelković, stomatolog sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom koja je studirala i diplomirala u Švedskoj. Ona podsjeća da je ključ lijepog osmijeha u prevenciji. Ne čekajte da zub zaboli da biste posjetili stomatologa. Redovno čišćenje kamenca i poliranje zuba vas može poštedjeti mnogih muka.

Za rutinski pregled i toliko neophodno čišćenje možete dobiti 15% popusta, a niže cijene za ex-Yu zajednicu u Emiratima obezbijeđene su i za druge vrste dentalnih usluga.

Od maja ove godine je “HEY dental clinic”  u svoje redove pridobila i mladog, uspješnog stomatologa iz Beograda. Dr Marko Mikalački je još jedan stručnjak koji će vas primiti u prijatnom ambijentu, a vaše mališane obradovati specijalnom diplomom za hrabrost koja će ih podsjećati na susret sa “Čika-zubom”.

DR MARKO MIKALAČKI SA PACIJENTOM KOJEM JE DODIJELIO DIPLOMU ZA HRABROST

Zovite, zakažite termin, sredite zube i smijte se, ljudi! Smijeh je lijek za sve, još ako vam je lijep osmijeh, kud ćete većeg zadovoljstva?!

Alma Vukić

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Nole ponovo kralj Njujorka

"Brineš - pozovi": Pomoć najmilijima gde god da ste

Dubai: Nema vize bez zdravstvenog osiguranja!


;