BIRO PRIČE

NEKA GRUVA! Dubai dan za pamćenje – 9. februar!

Domaća klopa, rođendanska proslava i koncert – sve u jednom danu! I pokloni, naravno!

U petak, 9. februara, spremite se za najbolji provod u pustinji ikada!

U istom danu – tri velika događaja u Dubaiju, u organizaciji ex-yu zajednice – BALKANSKI BRANČ, proslava trećeg rođendana Našeg Biroa i koncert “WESSELE MASHINE”!

Početak – BALKANSKI BRANČ, hotel “Donatello”, Al Barsha, 14h

BALKANSKI BRANČ na starom mestu, sa proverenom domaćom hranom u izobilju za čiju će pripremu po tradicionalnim receptima biti zadužen neprevaziđeni šef kuhinje Marko Ilić sa svojim pomoćnicima sa Balkana! Za decu do sedam godina – besplatno, za odrasle specijalni popust od 25% preko Loyalty BIRO kartice koju ćete dobiti na licu mesta!

(Za one koji prvi put dolaze - hotel se nalazi između dve metro stanice, Sharaf DG i Mall of Emirates, i udaljen je na svega pet minuta hoda - lokaciju pogledajte OVDE. Ako stižete automobilom, u sklopu hotela obezbeđen je besplatan parking.)

Telefon za rezervacije: 054-42-00-277

  

  

Gde je najbolja hrana, tu je i najbolja LIVE muzika! Specijalno iznenađenje na Balkanskom branču – mini-koncert “WESSELE MASHINE”, najpopularnijeg ex-yu pop-rok benda u pustinji, i lagano zagrevanje pred njihovu akustičnu svirku koja počinje u 21 sat u “Somewhere” hotelu - lokaciju pogledajte OVDE

A pre koncerta...

 

Proslava rođendana Našeg Biroa - 19h

Hotel “Somewhere”, 19h – dođite da proslavimo prve tri godine medijskog druženja na relaciji Middle East -ex-Yu! Na rođendan su pozvani svi članovi ex-yu zajednice u pustinji, verni čitaoci Našeg/Vašeg Biroa za koje smo pripremili lepa iznenađenja :) Sa Loyalty BIRO karticom – happy hour od 19 do 20h!

Više o Loyalty BIRO programu pročitajte OVDE

  

Muzički spektakl - koncert "Wesele mashine", 21h! 

 

Na istom mestu, hotel “Somewhere”, 21h – “WESSELA MASHINA” u akustičnoj verziji, u punom sastavu! Repertoar koji obožavamo i đuskanje do zore!

Rezervišite mesto za koncert na broj +971-4561-0600.

Spemite se za 9. februar – čeka nas dan za pamćenje!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

PODCAST Naš Biro: Da li će se Nole IKADA vratiti na vrh?

Lično iskustvo: U Emiratima će svako naći svoju sreću

Naše doktorke u TOP 10 najboljih u Dubaiju!


;