VIDEO BIRO

Lično iskustvo: U Emiratima će svako naći svoju sreću

Inspirativna životna priča Slobodana Milivojevića

Slobodan Milivojević radi za kompaniju „Volvo“ u Dubaiju. Pre pola godine dobio je ponudu koja se ne odbija i preselio se u pustinju, iako zbog posla često putuje širom Azije, Afrike i Evrope.

Bezbednost, disciplina, red i sigurnost u svakom segmentu života garancija su da će mu se porodica ubrzo pridružiti na novom podneblju, što Slobodan s nestrpljenjem iščekuje. Početkom ove godine njegova kćerka Jelena predstavljala je Srbiju na takmičenju u klizanju koje je održano u Abu Dabiju i, baš kao i otac, majka i brat blizanac oduševljena je Bliskim istokom.

Iako je, kako kaže, imao sreće što je dobio ponudu da se preseli u Dubai, Slobodan ohrabruje svakoga ko želi da radi i da se prilagodi drugačijem mentalitetu, da prihvati izazov. U Emiratima, državi koja važi za jednu od najsigurnijih i najperspektivnijih na svetu, svako će moći da pronađe svoju sreću.

Istina, nostalgija i te kako ume da „lomi“, mnogo toga na šta smo navikli u domovini počinje da nam nedostaje, ali - na sreću - nije nam baš sve iz otadžbine nedostupno. Više od 150 najpopularnijih ex-yu TV kanala – od sportskih i filmskih, preko informativnih, muzičkih, dečjih i dokumentarnih – možemo da gledamo ma gde da smo zahvaljujući aplikaciji GO4TV.

Ukoliko imate Android, preuzmite aplikaciju klikom na OVAJ LINK, a ako imate iOS uređaj OVDE možete da skinete aplikaciju sa iTunes App store-a i da gledate omiljene TV sadržaje preko mobilnih telefona, tableta i Chromecast uređaja.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Biro vodič za traženje posla u Emiratima (VIDEO)

Naše doktorke u TOP 10 najboljih u Dubaiju!

Biznis vodič: 7 veština koje traže poslodavci u Emiratima