BIRO LOYALTY PROGRAM

Loyalty BIRO program: Plaćajte manje gde god da ste!

Naručite Loyalty BIRO karticu i obezbedite popuste na Bliskom istoku, u ex-Yu i širom Evrope

Loyality BIRO program namenjen je ex-YU populaciji na Bliskom istoku. Njegova namena je da, sa jedne strane, korisnicima Loyalty BIRO kartice obezbedi popuste i benefite prilikom kupovine proizvoda i korišćenja usluga, a sa druge strane onima koji pružaju usluge i bave se prodajom proizvoda pomogne u promociji i olakša put do potrošača.

  

KAKO DO KARTICE

Karticu dobijate potpuno besplatno - lično ili online.

Ukoliko želite lično da preuzmete karticu koja obezbeđuje brojne popuste, sve što bi trebalo da uradite je da popunite formular - PRISTUPNICU. Za sada, to ćete moći da uradite na događajima u organizaciji ex-YU zajednice u Emiratima. Kasnije, o mestima na kojima ćete moći da preuzmete kartice bićete obavešteni preko Našeg Biroa.

  

  

Prvi događaji na kojima možete da preuzmete vašu Loyalty BIRO karticu su Balkanski branč Dubai 9. februara u hotelu “Donatello” od 14 sati, proslava trećeg rođendana Našeg Biroa u “Somewhere” hotelu takođe 9. februara od 19 sati i koncert “Wessele mashine” na istom mestu i istog dana od 21 sat.

Ukoliko ste iz bilo kog razloga sprečeni da 9. februara dođete na Balkanski branč, proslavu rođendana Našeg Biroa ili koncert “Wessele mashine”, pošaljite zahtev za priključivanje Loyalty BIRO programu na mail marketing@nasbiro.com; dobićete pristupnicu koju bi trebalo da popunite, vratite nazad i u roku od 72h dobićete karticu!

Takođe, svi koji žele da u sklopu svojih događaja omoguće deljenje ili korišćenje Loyalty BIRO kartica mogu da nas kontaktiraju mail marketing@nasbiro.com

GDE ĆE KARTICA MOĆI DA SE KORISTI

Popusti i benefiti koje ćete imati zahvaljujući Loyalty BIRO kartici nisu ograničeni samo na Bliski istok. Već u početnoj fazi razvoja našeg programa javilo se mnogo zainteresovanih saradnika sa prostora ex-Yu i nekih evropskih zemalja. Tako ćete Loyalty BIRO karticu moći da koristite i u pustinji, i kod kuće, i širom Evrope!

LISTA POPUSTA

Na portalu Naš Biro svake nedelje objavljivaćemo listu popusta, sniženja i akcija koje ćete kao korisnici Loyalty BIRO kartice moći da iskoristite. Ove informacije biće dostupne i preko naše Facebook stranice i Facebook grupe.

  

KAKO DA POSTANETE SARADNIK LOYALTY BIRO PROGRAMA

Ukoliko želite da promovišete svoje proizvode i usluge, tu smo da vam skratimo put do krajnjih korisnika, kreiramo kampanje i učinimo vaš brend prepoznatljivim! Svim saradnicima Loyalty BIRO programa na raspolaganju su po specijalnim, povlašćenim cenama i marketing usluge portala Naš Biro: oglašavanje na portalu i društvenim mrežama, izrada promo videa, PR tekstovi, saradnja na Radio Birou, podkastu Naš Biro...

Zainteresovani mogu da nam pišu na mail redakcija@nasbiro.com ili da se jave na broj 054-42-00-277.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


;