BIRO PRIČE

Muzički vikend u Dubaiju: I pop-rok i folk u pustinji!

Bogat program ovog petka u najpoznatijem emiratu

Malo folka, malo žestokog zvuka!

Stara, dobra septembarska muzička tradicija se nastavlja!

“Wessela mashina”, jedini ex-yu pop-rok sastav na Bliskom istoku, trećeg petka zaredom nastupa u “Somewhere hotelu” od 21 sat. Najveći ex-yu pop-rok hitovi i repertoar kakav se samo poželeti može – od “Bijelog dugmeta”, “Riblje čorbe”, Bajage, Čole, “Parnog valjka”, “Zabranjenog pušenja”... Naše zvezde su u vrhunskoj muzičkoj formi, spremne da i ovog petka prirede koncert za pamćenje :)

Žurka počinje u petak, završava se u subotu – ko je željan dobrog đuskanja i super provoda, evo prilike da provede još jedan nezaboravan pustinjski vikend :)

Rezervacije posle 17h na broj 050-824-1453


  

Za one koji vole folk zvuke, “Zvezda Granda” Slađana Mandić nastupiće takođe u petak, 21. septembra, u usto vreme. Zbirno mesto za ljubitelje novokomponovane muzike je “Grand Excelsior Hotel Deira” (Al Muteena Street Deira) u Dubaiju. Generalni menadžer hotela u kom će nastupiti popularna folk zvezda je Damir Kartal, koji je ujedno i organizator Slađaninog nastupa.

Organizator najavljuje da će sve pripadnice lepšeg pola koje dođu na Slađanin nastup do 22h imati besplatno piće, a vlasnici Emirates Platinum Cardholders do ponoći dobijaju popust na piće 50 odsto! Točiće se fantastična vina iz podruma "Ilok", ulaz je 100 AED, a mesto možete da rezervišete na broj 054-498-62-22

Spremite se za buran muzički vikend u Dubaiju! I, naravno, pišite nam kako ste se proveli i pošaljite fotke na mejl redakcija@nasbiro.com

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Diplomatija za ponos: Pasoš UAE zlata vredan

Top SEDAM razloga zbog kojih bi trebalo da posetite Beograd

Razotkrivanje: Koliko vas je život u Dubaiju promenio?


;