BIRO PRIČE

Hrana sa Balkanskog branča uskoro i na vašoj adresi! (FOTO)

Posetioci kultnog gastronomskog događaja u Dubaiju koji u petak, 16. marta dođu na Balkanski branč, dobijaju poklon vaučere

Svakog drugog petka u Dubaiju gastro doživljaj koji se ne isplati propustiti!

U hotelu “Donatello” u Al Barši ovog petka, 16. marta od 14h čeka nas novo izdanje Balkanskog branča i pregršt iznenađenja i poklona!

Pa, da krenemo redom...

Za decu i omladince do 16 godina – Balkanski branč je besplatan :)

Regularna cena za osobe starije od 16 godina – 150 AED. Vlasnici Loyalty BIRO kartica imaju popust – njih će uživanje u fantastičnoj domaćoj hrani koštati samo 120 AED!

Više informacija  za priključivanje Loyalty BIRO programu i dobijanju kartice koja obezbeđuje brojne popuste možete da pronađete klikom na fotografiju ispod:

  

Organizatori Balkanskog branča ostaju verni tradiciji – klopu spremaju vrhunski kuvari sa brdovitog Balkana, isključivo po proverenim receptima, s puno ljubavi i pažnje... Đakonije kao iz bakine kuhinje na kojoj smo odrasli i kojoj nema premca!

Uz najbolju domaću hranu u kojoj možemo da uživamo u pustinji, tu su i bezalkoholna i alkoholna pića, vrhunska vina i one “zlatne kratke kapi” koje otvaraju apetit i popravljaju raspoloženje ;)

Od ovog petka, Balkanski branč će biti organizovan dva puta mesečno – savršena prilika da se družimo na jednom mestu, u prijatnom ambijentu i da ručkamo uz živu muziku kao u pravim boemskim restoranima u domovini...

  

I to nije sve!

Svi gosti koji ovog petka dođu na Balkanski branč dobijaju poklon vaučere u vrednosti od 50 AED koje će moći da iskoriste vrlo brzo za dostavu odabrane hrane na kućnu adresu! Kako smo saznali od organizatora, na meniju za dostavu biće više od 20 različitih jela na svim lokacijama u Dubaiju. Više informacija na ovu temu moći ćete da saznate 16. marta od 14h u hotelu “Donatello”.

  

  

A klopa koja nas čeka je, kao i uvek do sada, vrhunska: teleća čorba, sarma, juneći gulaš, punjene paprike, ribić u kajmaku, leskovački uštipci, gibanica, a od slatkiša toliko voljene gomboce sa šljivama, sočna balkava, tufahije, palačinke sa Linoladom i plazmom...

  

Ako do sada niste rezervisali mesto – požurite, jer je broj mesta ograničen! Telefon za rezervacije je 054/42-00-277


BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Dva produžena vikenda do kraja godine

Trebevićka žičara: Najlepši pogled na Sarajevo (VIDEO)

Priča iz Dubaija koja će vas nasmejati do suza! (VIDEO)


;