VIDEO BIRO

Priča iz Dubaija koja će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

Beograđanin Marko Ilić na život uvek gleda sa vedrije strane :)

Ako ste po prirodi pozitivac, ma gde da odete širićete samo dobru energiju. To potvrđuje Beograđanin Marko Ilić, poznat kao Marko klovn koji je i pod vrelim suncem Dubaija odabrao samo da uživa!

Najpoznatiji beogradski klovn među ex-yu zajednicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima važi za omiljenog lika, kako zbog fenomenalne energije i vedrog duha, tako i zbog maestralnog kulinarskog umeća koje nas ukusom i mirisom vraća u domovinu.

U GO4TV vlogu „Priče iz pustinje“ Marko je na svoj način napravio paralelu između Srbije i Emirata. Otkrio je šta mu nedostaje, na šta se najlakše navikao i kako da svako ko poželi da se preseli u pustinju „skroji život po svojoj meri“ na novom kontinentu. Deo tog mozaika u prevazilaženju nostalgije je i instaliranje aplikacije GO4TV preko koje možete da pratite više od 150 najpopularnijih ex-yu TV stanica i gledate omiljene serije, filmove i emisije iz domovine preko mobilnih telefona, tableta i Chromecast uređaja.

Za instaliranje aplikacije za Android kliknite OVDE, a ako imate iOS uređaj preko OVOG LINKA možete da preuzmete aplikaciju sa iTunes App store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Novogodišnja čestitka šeika Muhameda

Biro vodič: Sve što bi trebalo da znate o Dubai ramu (VIDEO)

Istinita priča o ljubavi koja će vam ugrejati dušu