BIRO PRIČE

FOTO-PRIČA: Dubai fitnes izazov prihvaćen!

Stanovnici najpoznatijeg emirata podržali su inicijativu princa Fazze i započeli 30-dnevni program fizičkih aktivnosti

U Safa parku u Dubaiju započeo je “Dubai fitnes izazov”, projekat koji je inicirao prestolonaslednik Dubaija, šeik Hamdan bin Rašid bin Muhamed Al Maktum, poznat kao princ Fazza. Kao što je i bilo očekivano, odziv je ogroman, a učešće su uzeli zaposleni u državnom sektoru, ali i veliki broj onih koji rade u privatnim kompanijama.

  

Ideja princa Fazze da Dubai bude najaktivniji grad na svetu dopala se i najmlađima, koji su s radošću istrčali na sportske terene i tako dodatno podstakli roditelje da im se pridruže u vežbanju na otvorenom.

    

  

Vožnja bicikla, joga, trčanje, gimnastika i plivanje samo su neki od sportova u kojima mogu da se oprobaju svi koji su spremni da odgovore na “Dubai fitnes izazov”. Prestolonaslednik Dubaija veruje da će do 18. novembra najveći deo stanovnika ovog emirata izdvojiti po pola sata dnevno za vežbanje i da će svima to postati korisna navika i kada ova akcija bude završena. Za dodatni podsticaj pristupu zdravom životu obezbeđene su i nagrade – opširnije pročitajte OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Imate neostvaren san? U Emiratima će biti ispunjen! (VIDEO)

Uskoro direktna linija Tuzla - Dubai

Oglas: Posao za fitnes instruktorku u Omanu


;