BIRO PRIČE

FOTO-PRIČA: Da li ste spremni za novi DUBAI FITNES IZAZOV?

Šeik Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al Maktum poziva stanovnike Dubaija da se priključe drugom po redu festivalu zdravog života

Prošle godine prestolonaslednik Dubaija, šeik Hamdan bin Muhamed bin Rašid Al Maktum, poznatiji kao princ Fazza, organizivao je prvi Dubai fitnes izazov. Prvobitna ideja bila je da 100.000 stanovnika Dubaija učestvuje tokom mesec dana u nekoj sportskoj aktivnosti barem po pola sata dnevno. Ali, Dubai fitnes izazov premašio je sva očekivanja, jer se prijavilo skoro 800.000 učesnika!

  

  

Oduševljen odzivom, princ Fazza najavio je da će najpoznatiji emirat na svetu i ove godine biti organizator iste manifestacije koja promoviše sport i zdrav život. Od 19. oktobra do 17. novembra 2018. Dubai će biti grad sportskih terena i, kao i prošle godine, pružiti priliku svima koji žele da usvoje postulate zdravog života to učine na svakom koraku.

- Izuzetno smo zainteresovani da proširimo kulturu fitnesa, jer čvrsto verujemo da će sport i fizička aktivnost postati deo svakodnevice svima koji žele da poboljšaju kvalitet svog života – izjavio je princ Fazza, najavljujući prvi festival “Dubai fitnes izazov”.

  

  

Bez obzira na to da li se u slobodno vreme bavite nekim sportom ili vam je mrsko da obujete patike i krenete na trčanje, vožnju bicikla ili odlazak u teretanu, ove godine nemojte izostati sa Dubai fitnes izazova. Uradite nešto korisno za svoje zdravlje i ujedno učestvujte u materijalizaciji ideje da Dubai postane najaktivniji grad na svetu! Ukoliko ne znate kojom aktivnošću biste voleli da se bavite, preuzmite mobilnu aplikaciju i odaberite sport koji će obogatiti vaših 30 dana fitnes izazova. A posle toga, verujemo da će sport, makar rekreativno, postati deo vaše svakodnevice :)

Za one koji su tek došli u Ujedinjene Arapske Emirate ili nameravaju da nam se uskoro pridruže, u podcastu Našeg Biroa klikom OVDE mogu da saznaju kako su vlasti u ovoj pustinjskoj zemlji uspele da inspirišu i motivišu stanovnike da se bave sportom

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

MATICA ZA DIJASPORU: Naučite srpski jezik preko Skajpa

Lično iskustvo: Život u Emiratima kao najlepša muzika (FOTO)

Nova dimenzija šopinga: Niče najveći tržni centar na planeti (VIDEO)


;