BIRO PRIČE

EXPO 2020 Dubai: Ceremonija zatvaranja trajaće cele noći

Vatromet će biti održan u ponoć i u tri sata ujutro, a očekuje se da će završnici manifestacije prisustvovati više desetina hiljada ljudi

Ceremonija zatvaranja manifestacije EXPO 2020 Dubai biće upriličena u četvrtak, 31. marta i trajaće tokom cele noći. Vatromet i pop koncerti će, kako najavljuju organizatori, privući veliki broj posetilaca, a najavljeni su i vatrometi, i to u ponoć i u tri sata ujutro.

Metro će u četvrtak i petak saobraćati non-stop kako bi se prevezli svi oni koji žele da dođu na zatvaranje šestomesečne manifestacije na kojoj je, prema dosadašnjim informacijama, bilo 20 miliona posetilaca.

Organizatori predviđaju da će najveće interesovanje vladati za nastupe Kristine Agilere i Nore Džons, a svi koji u noći zatvaranja budu došli na EXPO moći će da prate koncerte na više od 20 ogromnih ekrana.

- I preko ekrana ćete moći da iskusite magiju - poručuju organizatori najveće sajamske manifestacije na planeti.

Drevni zlatni prsten koji je u pustinji pronašao šeik Muhamed bin Rašid Al Maktum, potpredsednik i vladar Dubaija, biće deo jednočasovne priče koja će podsetiti na izuzetne trenutke sa šestomesečnog svetskog sajma. U desetominutnom delu pod nazivom "Bašta sećanja" biće prikazani najzanimljiviji događaji sa manifestacije EXPO 2020 Dubai.

- Ceremonija otvaranja bila je ikonična, pa će i naša ceremonija zatvaranja biti isto toliko ikonična - najavio je Tarek Goše, direktor za događaje i zabavu u EXPO 2020 Dubai.

Na kraju ceremonije EXPO zastava biće predata organizatorima sledećeg svetskog sajma, u Osaki, u Japanu. 

Naš BIRO

Foto: EXPO 2020 Dubai


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Zastava Srbije proglašena najlepšom na svetu

SIMBOLI BLISKOG ISTOKA: Kako su nastale abaja i kandura

Flota budućnosti: Patrole policije Dubaija bez vozača


;