VIDEO BIRO

Srbi u Emiratima: Naši ljudi, naše priče - VIDEO (4. deo)

Ne odustajte od svojih snova!

Ako imate dobre rezultate u profesiji kojom se bavite, s lakoćom možete da promenite državu u kojoj živite i da gradite karijeru na Bliskom Istoku. To dokazuju priče dr Nikoline Ljepave, Ivane Nikodijević, Borisa Dejanovića i Predraga Vejina, koji su rekli „da“ velikom izazovu i preselili se u Ujedinjene Arapske Emirate.

Graditi život iznova na drugom kontinentu, daleko od porodice i prijatelja uz koje ste odrasli nije lako, ali ako imate jasno definisane ciljeve iskustvo života u inostranstvu može da bude i lepo i korisno. Pitanje je samo koliko ste spremni na promene.

Sagovornici Našeg Biroa nisu imali problem da se prilagode drugačijem mentalitetu, kulturi i načinu života. Nostalgiju su uspešno prevazišli zahvaljujući aplikacijama GO4YU Calling koja omogućava telefonske razgovore po povoljnim cenama sa Srbijom - više pogledajte na OVOM LINKU, i GO4TV preko koje prate više od 130 najpopularnijih TV kanala iz ex-Yu.

Ukoliko ste i vi otišli iz domovine, a uželeli ste se naših kultnih filmova i serija, muzike, sportskih dešavanja, informativnih, dečjih i emisija zabavnog karaktera, dovoljno je da skinete GO4TV aplikaciju i uživate u omiljenim domaćim TV sadržajima. Korisnici Androida GO4TV aplikaciju mogu da preuzmu OVDE, a za preuzimanje sa iTunes App store-a kliknite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Konkurisali ste za posao u UAE i nema odgovora? Razlog je...

Električna svirka WESSELE MASHINE na novoj lokaciji! (VIDEO)

Prvi na svetu: Uspešan test letećeg taksija (FOTO + VIDEO)