VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Život bez problema? Da, moguće je!

Iskustvo Marka Danilovića iz Herceg Novog koji živi i radi u fitnes industriji u Dubaiju

Godinu koja je na izmaku Marko Danilović iz Herceg Novog pamtiće po preseljenju iz Crne Gore u Ujedinjene Arapske Emirate. Dolazak u pustinju za njega je značio veliki životni preokret na bolje. Tome su doprineli dinamičan i dobro plaćen posao, pozitivno i rasterećeno okruženje, lako integrisanje u ex-yu zajednicu koja je u ovom delu sveta uvek spremna da pomogne...

Za sve one koji razmišljaju o preseljenju u pustinju Marko je dao korisne savete i otkrio šta vas čeka kad dođete na novo podneblje.

Uprkos odličnim iskustvima koja je stekao u Dubaiju, Marko je nostalgičan kada je reč o rodnoj Crnoj Gori – pogledu na Lovćen, plavom Jadranu i hrani na kojoj je odrastao, a po kojoj je Crna Gora nadaleko poznata. Sve ostalo što je činilo deo njegovog života u Herceg Novom dostupno mu je i u pustinji, pa i brojni ex-yu TV kanali koje prati preko aplikacije GO4TV.

Ukoliko i vi živite van ex-Yu, a ne želite da propustite kultne domaće filmove i serije, fantanstične dokumentarne programe, sportska dešavanja, informativne, dečje i zabavne emisije iz domovine, kliknite OVDE i preuzmite aplikaciju GO4TV za Android, a na OVOM LINKU preuzmite aplikaciju sa iTunes App Store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Foto-nostalgija: Povratak u zlatne osamdesete

Burdž Kalifa: Za Doček spektakl kakav svet još nije video!

Istinita priča o ljubavi koja će vam ugrejati dušu