VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Veliki trijumf Marine Križanović (VIDEO)

Kad imate znanje, želju i viziju – uspeh je neizostavan!

Marina Križanović došla je u Dubai pre nepunih 12 godina. U to vreme slika najpoznatijeg emirata izgledala je potpuno drugačije – nije bilo ni Burdž Kalife, ni Dubai mola – danas omiljenih stecišta turista, a svest stanovnika o zdravim stilovima života nazirala se tek u obrisima. Ali, i to se promenilo, i upravo u segmentu fitnesa i zdrave ishrane Marina je videla svoju šansu za poslovni napredak u Emiratima.

Osnovala je kompaniju koja danas zapošljava još petoro stručnjaka sa prostora ex-Yu. Marinina vizija je da nauči druge da naprave balans između posla, porodice i zdravog života, i u tome je veoma uspešna. Da joj je bilo lako – nije, i to otvoreno priznaje. Poteškoće sa kojima se suočavala samo su je ojačale, naterale da istraje i pronađe način kako da realizuje svoj poslovni san. To je, ujedno, i njen savet svima koji žele da okušaju sreću u inostranstvu – da zaborave na prevelika očekivanja i da daju svoj maksimum čak i onda kada pomisle da bi trebalo odustati. Jer – uspeh čeka upravo one najupornije!

Posle 12 godina života van Srbije, nostalgija je sitan komadić u slagalici Marininog života. U potpunosti se privikla na Emirate i uživa u svakom trenutku koji provodi pod pustinjskim suncem – odlascima na plažu, kupovini, druženju sa prijateljima... U slobodno vreme gleda TV program preko mobilnog telefona zahvaljujući aplikaciji GO4TV, koja omogućava praćenje više od 150 najpopularnijih ex-yu TV kanala.

Ukoliko i vi živite u inostranstvu, a uželeli ste se kultnih domaćih TV serija i filmova, sportskih, zabavnih, dokumentarnih i informativnih emisija, preuzmite GO4TV aplikaciju za Android na OVOM LINKU, a ako imate iOS uređaj OVDE možete da preuzmete aplikaciju sa iTunes App store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Emirati: Novo pravilo o zapošljavanju

ĆEVAP FEST: Cijeli svijet, a banjalučki! (VIDEO)

Saudijska Arabija: Posle 35 godina - ponovo radi bioskop!