VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Preko Kine i Dubaija do Amerike (VIDEO)

Iskustvo arhitekte Đorđa Kovačevića

Od 2011. Đorđe Kovačević živi van Srbije. Diploma arhitekte omogućila mu je da radi najpre u Kini, a potom i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U najnovijem vlogu GO4YU Đorđe je otkrio koliko se razlikuju rad na Dalekom i Bliskom istoku, kakvi su profesionalni zahtevi poslodavaca u Kini a kakvi u UAE, zbog čega je dobro “ispeći zanat” u obe države i kakve mogućnosti otvaraju radna iskustva u Guangdžouu i Dubaiju.

Boravak u najpoznatijem emiratu sagovornik Našeg Biroa iskoristio je da ispuni davnašnju želju – kupio je “Harley Davidson” motor kojim će se, kako planira, jednoga dana vratiti u Srbiju. Iako je promenio mnoge navike po preseljenju u inostranstvo, Đorđe je jednu ipak zadržao – redovno prati “Državni posao”.

Zahvaljujući aplikaciji GO4TV, svi koji žive van ex-Yu mogu da prate domaći TV program na mobilnom telefonu, tabletu ili preko Chromecast uređaja. Ukoliko imate Android, preuzmite aplikaciju klikom na OVAJ LINK, a ako imate iOS uređaj OVDE možete da skinete aplikaciju sa iTunes App store-a i pratite više od 150 najpopularnijih ex-Yu TV kanala koji emituju filmove, serije, muzičke, sportske, informativne, zabavne i dokumentarne emisije, kao i dečji program.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

BIRO VODIČ: Kako da se zaposlite u fitnes industriji u UAE

Više ništa neće biti kao pre: Novo lice Saudijske Arabije

Konkurisali ste za posao u UAE i nema odgovora? Razlog je...