VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Porodični raj u Abu Dabiju (VIDEO)

Za dobar život potrebno je samo...

Ljubiša Petković sa suprugom i dvoje dece živi u prestonici Emirata. Zaposlen je u “Simensu”, posluje u industriji nafte i gasa, i uprkos velikom obimu posla koji iziskuje česta putovanja van Emirata, zadovoljan je kako standardom, tako i mogućnostima koje pruža život u ovoj zalivskoj zemlji.

Svima koji žele da se presele na Bliski istok, Ljubiša savetuje da se dobro raspitaju pre nego što se sa porodicom zapute u ovaj deo Azije. Ali, ako su kompanija i posao stabilni, preostaje vam samo da radite i uživate! Sve ono zbog čega turisti hrle u Emirate – arhitektonska čuda, tematski i zabavni parkovi, prelepa izletišta, brojni šoping-molovi..., biće vam na dohvat ruke!

A kad vas pritisne nostalgija – ne brinite, lako ćete je prevazići. Instalirajte aplikaciju GO4TV i u svakom trenutku gledajte omiljeni TV sadržaj iz domovine na mobilnom telefonu, tabletu ili preko Chromecast uređaja. Čeka vas više od 150 najpopularnijih TV kanala preko kojih možete da gledate kultne filmove i serije, sportske, muzičke, dečje, zabavne i informativne emisije, dokumentarce i priče iz svakog kutka ex-Yu. Ukoliko imate Android, preuzmite aplikaciju klikom na OVAJ LINK, a ako imate iOS uređaj OVDE možete da skinete aplikaciju sa iTunes App store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Smeh do suza: Zijahove MEĐUIGRE 0-24 stižu u pustinju!

NEKA GRUVA! Dubai dan za pamćenje – 9. februar!

Do posla nikad lakše: Slobodna radna mesta na Bliskom istoku