VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Novosađanin u društvu ikona Formule 1

Na poziv AMG mercedesovog tima, naš Dragan Dolovac bio je gost VIP loungea na trkama u Abu Dabiju

Nikad nije kasno da ostvarite svoje snove! U to se uverio naš Dragan Dolovac, koji je prošle decenije napustio Novi Sad i sa porodicom došao u Dubai. Prošle godine otvorio je svoj auto-servis u najpoznatijem emiratu, a ove jeseni je prisustvovao trkama Formule 1 u Abu Dabiju, i to na poziv AMG mercedesovog tima.

Upoznao je svog idola iz detinjstva Nikija Laudu, ćaskao sa Luisom Hamiltonom, Dejmonom Hilom, Martinom Brandlom... Dolovac je za Naš Biro podelio utiske sa pripreme najatraktivnije i najbrže trke na svetu koju je nekada, dok je bio u Srbiji, gledao samo na televiziji. Sada, kada živi u pustinji, TV program prati zahvaljujući aplikaciji GO4TV i tako se informiše o svemu što se događa u ex-Yu.

Ukoliko i vi živite van granica bivše Jugoslavije, a želite da pratite filmske, sportske, muzičke, informativne i dečje kanale, za preuzimanje GO4TV aplikacije za Android kliknite OVDE, a preko OVOG LINKA možete da instalirate aplikaciju sa iTunes App store-a. Uživajte u programima više od 150 najpopularnijih ex-yu TV stanica i gledajte omiljene serije, filmove i emisije iz domovine preko mobilnih telefona, tableta i Chromecast uređaja.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Hedonizam među oblacima: Let koji vredi svaki cent (VIDEO)

Impresivno: Novi lepotani na četiri točka u Dubai policiji

Promenada u Šardži: Nova luksuzna destinacija za turiste