INFO BIRO

Hedonizam među oblacima: Let koji vredi svaki cent (VIDEO)

Biznis klasa u Boingu 777 kompanije Emirates – neverovatan doživljaj putovanja

Avio-kompanija “Emirates” uvek ide korak ispred drugih! Tome u prilog ide i video-snimak u kom je otkriveno kako će izgledati putovanje biznis klasom u novom Boingu 777 koji će početkom decembra leteti ka Ženevi i Briselu. Iako će najjeftinija karta koštati oko 8.000 eura, odnos cene i kvaliteta sasvim je opravdan.

Naime, svaki putnik koji se bude opredelio da leti biznis klasom imaće sopstvenu kabinu poput apartmana koji nudi apsolutnu privatnost. Većina kabina smeštena je pored prozora, a one koje se nalaze u centralnom delu imaju virtuelne prozore koji uživo prikazuju ono što se dešava van aviona putem optičkih kamera.

  

Kabine su opremljene ormarima i prostorom za ručni prtljag; takođe, za vreme leta moguće je da budete online zahvaljujući bežičnom internetu, da gledate TV program i da uživate u kanapeima i piću koje će vam doneti ljubazno osoblje čim pritisnete taster za pozivanje.

Ukoliko ne želite da se susretnete sa letačkim osobljem u apartmanu, moći ćete da naručite šta želite putem video-poziva, a dostava će biti obavljena kroz mali prozor koji se nalazi na vratima kabine.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Đakonije sa Balkana osvajaju Emirate

Život u Dohi: Iskustvo kuvara iz Srbije (FOTO)

Fale samo tamburaši: Dubai pre osam godina i danas (VIDEO)