VIDEO BIRO

Priče iz pustinje: Kriptovalute su biznis budućnosti (VIDEO)

Preseljenjem u Dubai, Neda Krstanović promenila je život iz korena

Jedan sasvim običan izlazak i susret sa drugom koji živi u Emiratima doneo je Nedi Krstanović veliki preokret – odluku da napusti Srbiju i preseli se u Dubai. Danas, Neda u pustinji radi dva posla – jedan koji joj obezbeđuje vizu i dobar život, i drugi koji će joj, veruje, obezbediti budućnost.

U najnovijem GO4YU vlogu Neda otkriva kako su izgledali njeni prvi koraci na novom podneblju, koliko joj znače podrška i pomoć ex-yu zajednice u Emiratima, šta joj nedostaje iz domovine... Takođe, posavetovala je sve one koji žele da se presele u ovaj deo sveta kako mogu da prepoznaju dobru i stabilnu poslovnu ponudu i na šta bi trebalo da obrate pažnju kad krenu u pregovore.

Zahvaljujući aplikaciji GO4YU Calling, Neda se često čuje sa roditeljima i prijateljima. Više o aplikaciji koja omogućava kristalno čistu i stabilnu vezu, kao i razgovore i poruke po povoljnim cenama iz bilo kog dela sveta sa korisnicima Telekom mreže u Srbiji pročitajte OVDE

Ukoliko ste nov korisnik, odmah po instaliranju aplikacije dobijate poklon - 60 minuta besplatnih razgovora i 600 SMS poruka kako biste mogli da isprobate uslugu i uverite se u njen kvalitet :)

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Umorni ste od šopinga? Dubai Mall ima rešenje!

Razotkrivanje: Koliko vas je život u Dubaiju promenio?

Stranci u Emiratima: Priča zbog koje ćete se dobro zamisliti