VIDEO BIRO

Priče iz pustinje–Jovana Sokolović: Biznis veze Srbije i UAE

Kad postoji dobra volja, postoji i način!

Za dve godine, koliko je u Dubaiju, Jovana Sokolović iz Beograda promenila je dve kompanije – najpre je radila kao menadžer u marketinškoj agenciji, a sada je na poziciji regionalnog marketing menadžera u firmi koja se bavi proizvodnjom za sektor nafte i gasa. Činjenica da „pokriva“ 28 zemalja dovoljno govori o obimu posla, odgovornosti, ali i izazovima sa kojima se svakodnevno susreće i kontaktima koje je napravila poslujući iz pustinje.

Kao i svaka mlada poslovna žena, Jovana spaja lepo i korisno. Vreme za druženje u okviru ex-yu zajednice u Emiratima koristi ne samo da se zabavi na koncertima i opuštenim okupljanjima, već i da učestvuje u povezivanju poslovnih ljudi sa Bliskog istoka i iz bivše Jugoslavije.

Kada je biznis u pitanju, Jovana je izbrisala geografske granice između ex-Yu i Ujedinjenih Arapskih Emirata. U digitalnom svetu to vrlo uspešno radi kompanija GO4YU, koja svima nama koji živimo u inostranstvu omogućava da održimo jake veze sa domovinom preko aplikacija GO4YU Calling i GO4TV. Filmovi, serije, informativne emisije, sportski i muzički program, kao i sadržaj koji se emituje na lokalnim TV stanicama širom ex-Yu dostupan nam je u celom svetu! Ako koristite Android, preuzmite GO4TV aplikaciju klikom na OVAJ LINK, a ako imate iOS uređaj OVDE možete da skinete aplikaciju sa iTunes App store-a i pratite TV kanale iz domovine preko mobilnih telefona, tableta i Chromecast uređaja.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

NEKA GRUVA! Dubai dan za pamćenje – 9. februar!

Ljiljin Biro News(letter) 007 – (VIDEO)

PODCAST Naš Biro: Koliko para treba za biznis u Emiratima