VIDEO BIRO

Posao za personalne trenere u Dubaiju (VIDEO)

Dragoceni saveti za sve koji žele da se zaposle u fitnes industriji

Ivana Zdravković radi u Dubaiju kao personalni trener. Pre tri godine zaposlila se u kompaniji čija je vlasnica takođe “naše gore list”, zadovoljna je uslovima rada i za sada ne namerava da se vrati u Srbiju. Svima koji žele da krenu njenim stopama dala je korisne savete pre nego što spakuju kofere i krenu put pustinje.

Navike stečene u Srbiji Ivana pokušava da zadrži i u Emiratima. Kad se uželi skijanja, odlazi u “Mall of Emirates” na zatvoreno skijalište, sa prijateljima odlazi na izlete, a u slobodno vreme uživa na plaži uz knjigu i domaće filmove koje gleda na mobilnom telefonu preko aplikacije GO4TV.

Ukoliko i vi živite van granica ex-Yu, a ne želite da propustite bogat TV sadržaj koji se emituje na više od 150 najpopularnijih i nagledanijih TV stanica u domovini, kliknite OVDE i preuzmite aplikaciju za Android, a ako imate iOS uređaj na OVOM LINKU skinite aplikaciju sa iTunes App store-a i uživajte u filmovima, serijama, sportskom programu, kao i u dečjim, muzičkim i dokumentarnim emisijama.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Božićni praznici: Iznenađenje na plaži u Abu Dabiju (VIDEO)

PODCAST Naš Biro: Kako se udati za gastarbajtera

Saudijska Arabija: Posle 35 godina - ponovo radi bioskop!