VIDEO BIRO

Na roštilju kod Marka Reznića: Od Abu Dabija do Novog Bečeja

Pustinja i ravnica na jednom mestu!

Vladimir Lakobrija i Marko Reznić rade zajedno, iako žive na dva kontinenta – Vlada je u Aziji, a Marko u Evropi. Za portal Naš Biro snimaju i montiraju GO4YU vlogove „Moja priča“„Na kafi sa...“ kroz koje bez „šminke“ prikazuju život naših ljudi na Bliskom Istoku.

Ovog leta, uz roštilj kraj Tise ćaskali su zašto Marko (za sada) ne želi da ostavi rodni Novi Bečej i preseli se u poslovno berićetnu pustinju, a šta Vladi nedostaje iz Srbije i kako izgleda rad u medijskom sektoru u Emiratima za ceo svet. Uz domaćinsku klopu, u fenomenalnom ambijentu i potpuno opuštenoj atmosferi, Marko i Vlada otkrili su svoje razloge „za“ i „protiv“ preseljenja iz domovine.

Koji su vaši razlozi za ostanak u zemlji u kojoj ste rođeni, a koji za odlazak?

Da li birate navike ili izazove?

O nostalgiji ne brinite – tu je aplikacija GO4TV preko koje u svakom trenutku možete da se informišete o svemu što se događa u ex-Yu. Gledajte domaće sportske, informativne, filmske, dečje i muzičke TV kanale ma gde da ste u svetu - kliknite OVDE i preuzmite aplikaciju za Android, a na OVOM LINKU možete da skinete aplikaciju GO4TV sa iTunes App store-a.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: Godina Zajeda u znak sećanja na voljenog vladara

Dubai: Ako ličite na Deda Mraza, imamo EKSTRA PONUDU za Vas!

Savršeno: Pogled na Dubai sa vrha Burdž Kalife (360 VIDEO)