BIRO PRIČE

Dubai: Ako ličite na Deda Mraza, imamo EKSTRA PONUDU za Vas!

Prilika koju je luksuzno propustiti

Tržište rada u najpoznatijem emiratu na svetu svakodnevno je u potrazi za novim ljudima. Ali, retko ćete videti da neko traži Deda Mraza koji je najsličniji originalnoj verziji veselog dekice, kakvog pamtimo iz bajki i filmova za decu. Baš zato se Dubai razlikuje d svih!

Hotel “Fairmont the Palm” raspisao je konkurs za Deda Mraza koji je privukao veliku pažnju ljudi iz svih krajeva sveta.

Idealan kandidat, kako navodi poslodavac, mora da bude veseo, kompatibilan sa vilenjacima, prirodno debeljuškast, sa sedom bradom i da svojim ponašanjem uveri decu da je jedino on pravi Deda Mraz, a svi ostali kopije! Dakle, ono čuveno “Ho, ho, ho, ho, ho” morate da izvedete besprekorno, a da se ne primećuje da glumite! Znanje engleskog jezika se podrazumeva, a u obzir dolaze svi kandidati koji imaju 50 i više godina.

Hotel je pozvao potencijalne kandidate da objave svoj snimak u ulozi Deda Mraza u trajanju od 30 sekundi, sa heštegovima #MiDubaiSanta #FairmontThePalm na Instagramu ili Fejsbuku i uđu u trku za “pravog Deda Mraza”. Konkurs traje do 30. oktobra, a potom će biti odabran najuspešniji kandidat.

Iako honorar za “pravog Deda Mraza” nije naveden, poznato je da će pobednik moći da provede tri nedelje u Dubaiju, od 5. do 26. decembra, a smeštaj će mu biti obezbeđen na radnom mestu – u hotelu “Fairmont The Palm”. Radiće nekoliko sati dnevno, a ostatak vremena moći će da provede sa osobom koju povede sa sobom i kojoj će, kao i “Deda Mrazu”, kompletan aranžman biti besplatan.

Da li ste spremni da odgovorite na ovaj izazov? ;)

Srećno!

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Uskoro: Patrola kao iz filma na ulicama Dubaija (VIDEO)

Iglo na PLAŽI?! U ovom gradu je SVE moguće! (FOTO)

Moja priča – Bojana Vučić: Život pod suncem Dubaija (VIDEO)


;