VIDEO BIRO

Na kafi sa Zlatkom Šušom: Saveti za modele u Dubaiju (VIDEO)

Proveren recept za uspeh!

Punih 18 godina Zlatko Šuša živi van Srbije. Pečate u pasošu najpre je stekao zahvaljujući profesionalnom bavljenju rukometom, a potom i angažmanima u modeling industriji u kojoj je vrlo uspešan i tražen na prostorima Bliskog Istoka. Zlatko je trenutno u Dubaiju; radi kataloge i bilborde, i apsolvirao je sve „cake“ u ovoj oblasti koje nesebično deli sa čitaocima Našeg Biroa.

U Dubaiju ima sve što želi – dinamičan i kreativan posao koji voli, dobar standard, klimu koja mu odgovara, dovoljno slobodnog vremena... Pa ipak, nedostaju mu porodična okupljanja, posebno u vreme slava, rođenja dece, proslava rođendana... Kao i svaki bivši sportista, i Zlatko je pasionirani pratilac svih sportskih dešavanja na prostorima ex-Yu. Otkako je instalirao aplikaciju GO4TV, nije propustio nijedan rezultat koji ga interesuje.

Ukoliko i vi živite van granica ex-Yu, a želite da pratite više od 100 najpopularnijih ex-Yu sportskih, filmskih, muzičkih, dečjih i informativnih TV kanala, kliknite OVDE i saznajte koja vas lepa iznenađenja i pogodnosti čekaju preko GO4TV aplikacije.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

FOTO-PRIČA: 10 zanimljivosti o Dubaiju koje niste znali

Velikodušni gest šeika Muhameda

FlyDubai: Letovi od Dubaija do Beograda SVAKOG DANA