VIDEO BIRO

Moja priča–Jelena Batinić: Upornost i rad se isplate (VIDEO)

Ukoliko želite da gradite karijeru u ugostiteljstvu, Emirati su odlična odskočna daska za sticanje iskustva u ovoj struci.

Jelena Batinić iz Novog Sada imala je jasan cilj – želela je posao ugostitelja u Emiratima. Na putu do realizacije tog cilja nije štedela ni vreme ni energiju da se dobro raspita o svemu što je čeka kad stigne u ovaj deo azijskog kontinenta.

Znanje koje je stekla za nepune dve godine rada u prestižnom restoranu u Abu Dabiju Jeleni će, kad odluči da napusti Emirate, obezbediti odličnu startnu poziciju u bilo kom drugom delu sveta. Njene profesionalne želje nisu dugoročno usmerene na ostanak u Zalivu, jer je privlače putovanja i ostvarivanje novih poslovnih ciljeva.

I sada, dok je u Emiratima, i kada bude odlučila da krene dalje, ostaće na vezi sa porodicom i prijatejima iz Srbije zahvaljujući aplikaciji GO4YU Calling. Ako i vi živite Aziji, Africi, Australiji, Severnoj ili Južnoj Americi, preuzmite aplikaciju OVDE i po povoljnim cenama razgovarajte sa korisnicima fiksne i mobilne Telekom mreže u Srbiji.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Liwa Cycling Challenge: Medalje za srpske bicikliste! (FOTO)

Kao iz bajke: Zimska idila na Plitvičkim jezerima (VIDEO)

Kralj monodrame Zijah Sokolović: Kabare je ogledalo duše