SPORT

Umesto proslave titule, opšta tuča na terenu (VIDEO)

Neredi u Čileu.

Fudbaleri čileanskog Kolo Koloa umesto da u nedelju uveče u Valparaisu. posle meča sa Santjago Vonderersima, proslave osvajanje 31. titulu nacionalnog šampiona, bili su u situaciji da svedoče opštoj tuči na terenu.

Naime, popularni "šefovi" iz predgrađa prestonice Santjaga obezbedili su naslov prvaka države i pre poslednjeg susreta u sezoni s obzirom da je ljuti rival, Universidad Katolika izgubila susret poslednjeg kola od Audaks Italiana (1:0).

Ipak, umesto da fudbaleri Kolo Koloa i Vonderersa odigraju susret, navijači oba tima su se potrudili da do toga ne dođe.

Huligani sa obe strane upali su na teren uoči samog početka utakmice i započeli opštu tuču u kojoj su kotišćene šipke, lanci, bejzbol palice, baklje...

Iako je već tu bilo teško povređenih osoba, neredi su se nastavili na ulicama Velparaisa, a ostaje da se vidi da li će Kolo Kolou biti priznata titula ili će je rukovodstvo lige za zelenim stolom dodeliti drugoplasiranoj Katolici.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Spektakl u Emiratima: Proslava Nacionalnog dana (VIDEO)

Pogledajte Mesija kad je imao 12 godina (VIDEO)

Humanista godine: Stolar Mile poklonio 252 hranilice za bebe

;