SPORT

Srpska munja stiže u pustinju: Nole favorit u Abu Dabiju!

Organizatori Mubadala turnira najavljuju dolazak najboljeg srpskog tenisera u prestonicu Emirata i prognoziraju njegov trijumf na MWTC

Mubadala World Tennis Championship (MWTC) biće održan od 27. do 29. decembra u Abu Dabiju. Kako najavljuju organizatori, na terenu će se pojavili naš najbolji teniser Novak Đoković koji ima 14 grend slem trofeja, kao i Venus Vilijams koja je u karijeri izvojevala sedam grend slemova manje.

Mubadala turnir u svom 11. izdanju obećava praznik za ljubitelje tenisa. Organizatori zdušno navijaju za našeg teniskog asa, navodeći da je “31-godišnja srpska zvezda, aktuelni svetski broj tri u odličnoj formi, što je pokazao osvajanjem Vimbldona u julu i pobedama na turnirima u Americi”. To ga, prognoziraju domaćini u prestonici Emirata, čini jednim od favorita koji će uzeti titulu ove godine.

- U Abu Dabiju je oduvek bila čast igrati i ne mogu da dočekam da vidim svoje navijače ove godine – izjavio je Nole. - Šampionat nudi savršenu priliku za dobre pripreme pred Australijan Open i zaista se radujem što ću se ponovo takmičiti.

Pored Novaka Đokovića, na turniru u Abu Dabiju zaigraće i Venus Vilijams, koja je osvojila 49 titula u karijeri.

Ulaznice za Mubadala turnir možete da kupite OVDE

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

DIJASPORA – priča koja tera na razmišljanje

VEST GODINE: Dogovoreno ukidanje viza za državljane Srbije!

FOTO DANA: Nole i princ Fazza u teretani


;