SPORT

Liga šampiona na Marakani: Zvezda demolirala Liverpul!

Istorijsko slavlje na stadionu u Beogradu

U meču četvrtog kola Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Liverpul na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu rezultatom 2:0. Strelac oba gola bio je Milan Pavkov.

Novi miljenik crveno-belih navijača došao je u Zvezdu iz niškog Radničkog, a potpis je tim iz Ljutice Bogdana koštao 300.000 evra. Zvezdan Terzić je bio siguran da je u klub došao snažni napadač kojeg karakterišu sjajne fizičke karakteristike i izuzetna igra glavom, što je Pavkov i demonstrirao protiv Liverpula.

I dok su “Delije” s pravom slavile čudesnu pobedu, engleski navijači burno su reagovali na slabu igru njihovih ljubimaca u Beogradu. Na društvenim mrežama bilo je onih koji su nepristrasno hvalili fantastičnu igru crveno-belih, ali nisu izostale ni reakcije navijača koji su žestoko zamerili Englezima na slabašnoj igri koju su pokazali u Beogradu.

Ono po čemu će se svakako pamtiti ova istorijska pobeda Zvezde protiv Liverpula jesu prava sportska atmosfera na stadionu pred početak meča, koreografija kojom su “Delije” posle prvog sudijskog zvižduka prekrile cele tribine sa natpisom “Neka bude borba neprestana”, kao i fudbaleri Zvezde koji su na dresovima nosili cvet Natalijina ramonda, ali i isti gest trenera Liverpula Jirgena Klopa.

BIRO

Foto: Twitter/Crvena zvezda FK official

Video: RTS/Youtube


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Srpska munja stiže u pustinju: Nole favorit u Abu Dabiju!

Podvig srpskog avijatičara: Novi let za istoriju!

GODINA DEVIZNOG REKORDA: Dijaspora sve više hrani Srbiju


;