SPORT

Kralj Mastersa: Nole osvojio Monte Karlo! (VIDEO)

Đoković je postao prvi teniser u istoriji koji je osvojio uvodna tri Masters turnira u istoj kalendarskoj godini - Indijan Vels, Majami i Monte Karlo.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Tomaša Berdiha (7:5, 4:6, 6:3) u finalu trećeg Mastersa sezone u Monte Karlu. Posle pobeda u Indijan Velsu i u Majamiju, postao je prvi igrač koji je na startu sezone osvojio prva tri Mastersa. Titula na „Monte-Carlo Rolex Mastersu“ Noletova je 52. u karijeri, 23. Masters, a četvrta u 2015. godini.

"Čestitam Berdihu na sjajnoj nedelji. Nije imao sreće, a zaslužio je trofej koliko i ja. Moram da zahvalim mom timu, uz mene su svaki dan i mnogo se žrtvuju za moje uspehe, hvala i navijačima koji su ispratili meč do kraja", rekao je Nole. 

U naredne dve nedelje Novak će odmarati od takmičarskog dela sezone i pripremati se za Masters turnire u Madridu i Rimu.

Neposredno posle meča, najbolji teniser sveta oglasio se i preko svoje Facebook stranice:

- Uh, kakvih par nedelja je iza mene! Dosta neverovatnih, ali napornih i teških mečeva. Umorio sam se od silnih putovanja, pakovanja, jurenja aviona, promena klima i vremenskih zona. Ovog puta samo jedna torba i trofej idu sa mnom :-) Hvala vam svima na podršci! Ove godine smo zajedno na jednoj ludoj vožnji! Sada ću se odmoriti par dana, pa onda ponovo u akciju!

BIRO

Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče:

Saudijska Arabija: Od crvene oluje do totalnog mraka za samo tri minuta! (FOTO)

Ovako nas vide stranci: 10 hit rečenica koje će vas "kupiti" za sva vremena

Maštate o lagodnom životu? Dođite u Oman!


;