SPORT

HIT: Nole ima još nešto da nam kaže o veganstvu (VIDEO)

Ovo verovatno niste očekivali

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prošao je „sito i rešeto“ dela javnosti posle odluke da promeni način ishrane, isključi gluten i okane se ćevapa i na balkanskim prostorima toliko omiljenih „prasećih i jagnjećih brigada“. Iako mu je, uz treninge, drugačiji režim ishrane doneo fantastične sportske rezultate, dežurni hejteri mu ne opraštaju odricanje od tradicionalne srpske kuhinje i svako malo mu spočitavaju da bi mogao da pojede vešalicu umesto čia semenki sa bademovim mlekom.

Ali, upravo zahvaljujući drugačijem izboru hrane veliki Nole odabran je da učestvuje u dokumentarcu "Oni koje menjaju stvari" („The game changers“).

Film koji će producirati slavni Džejms Kameron govori o eksploziji ishrane zasnovane na povrću u profesionalnom sportu.

"Ovaj film je veoma inspirativan za mene kako privatno, tako i poslovno. Ponosan sam što sam deo ovog tima i jedva čekam da svi vidite film ovog septembra", napisao je Nole na svom Twitter profilu.

Pored Đokovića, u producentskom timu našli su se i devetostruka NBA ol-star zvezda Kris Pol, petostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton i legenda akcionih filmova Džeki Čen. Jedan od sportista koji se pojavljuje u filmu je Arnold Švarceneger.

Prikazivanje filma trebalo bi da počne 16. septembra u više od 1.000 bioskopa širom sveta.

Pogledajte trejler:

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim informacijama na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku namenjen ex-yu populaciji.


Preporučene priče

Nova slika srpske dijaspore: Podaci koji će vas iznenaditi

Da li ste kandidat za ZLATNU VIZU za Emirate?

Dubai fontana: Magični ples vode, muzike i svetlosti (VIDEO)


;