SPORT

FOTO DANA: Šampion uputio podršku Partizanu

Velja bodri crno-bele.

Velimir Stjepanović, evropski prvak u plibanju poslao je pismo podrške fudbalerima Partizana pred odlučujuću utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Augzburga koja se igra. 06.12.2015. u Beogradu.

- Momci, svim srcem sam uz vas i Partizan! Igrajte jako i pametno, i siguran sam da ćemo zajedno da se radujemo novim pobedama u Evropi i na proleće 2016! Što se domaćeg prvenstva tiče, Partizan volimo i kad pobeđuje i kad gubi! Ne brinite, možda je minus veliki, ali borba traje do kraja! Nema predaje - stoji u Stjepanovićevom pismu objavljenom na zvaničnom sajtu Partizana.

Velja je tom prilikom potvrdio i da je veliki navijač crno-belih.

- Ne sećam se kada sam tačno počeo da navijam za Partizan, znam da je to bilo baš odmalena. Nekako mi je lepo zvučalo crno-beli. Kako sam rastao, tako sam krenuo aktivnije da pratim rezultate i mečeve, pogotovo od kako sam krenuo da plivam za Plivački klub Partizan. Pošto retko dolazim u Beograd, uglavnom fudbalere pratim preko televizije i interneta, a želja mi je da ih uživo bodrim na našem stadionu prvom narednom prilikom - kazao je Stjepanović.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče

Foto-priča: Osam svetskih čuda prirode

Humanista godine: Stolar Mile poklonio 252 hranilice za bebe

FIFA snimila film o Partizanovom čudu od deteta

;