SPORT

Da li je Betmen uplašio Klička?

Svetski šampion odložio meč za odbranu titule.

Ukrajinski bokser Vladmir Kličko odložio je meč za odbranu titule svetskog prvaka protiv izazivača Britanca Tajsona Fjurija zbog povrede lista leve noge.

Kako je Kličkov menadžment saopštio, aktuelni šampion u teškoj kategoriji povredio se tokom treninga u četvrtak i neće biti spreman za borbu koja je trebalo da se održi 24. oktobra ove godine u Dizeldorfu u kojoj bi branio objedinjenu titulu u IBF, IBO, WBO i WBA verziji.

- Zaista mi je žao što neću moći da boksujem. Učiniću sve da se spremim za meč što je pre moguće - izjavio je Kličko posle odustajanja. 

Interesantno, do četvrtka ništa nije nagoveštavalo odlaganje duela, pa je u sredu održana i konferncija za novinare u Londonu na kojoj se izazivač Dejvid Fjuri pojavio u kostimu Betmena

Ukrajinac je u profi karijeri boksovao 67 mečeva i ostvario 64 pobeda, od kojih 53 nokautom doživevši samo tri poraza. Fjuri je do sada imao 24 duela i u svakom je ostvario pobedu, a 18 borbi je okončao nokautom.

BIRO/A. Anđelić


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče  

Blago u Jadranu: Rus bacio 500 rimskih novčića u more

Košarkaši, biće bolje: Dirljiva poruka malog Andrije (VIDEO)

Opasnije od ovoga na bicikli ne može (VIDEO)

;