INFO BIRO

Vremeplov: Bambika iz Kikinde - nekad i sad (FOTO + VIDEO)

Aleksandra Nedošan bila je zaštitno lice keksa uz koji su odrasle mnoge generacije. 

NEKAD...

... I SAD

Davne 1999. godine, u konkurenciji u kojoj je bilo više od 2.000 devojčica, Aleksandra Nedošan je sa svega četiri i po godine postala zaštitno lice "plazma" keksa i prepoznatljivo lice u ondašnjoj državi. Od tada je prošlo 17 godina, a čuvena kikindska "Bambika" za RTV prisetila se tog lepog događaja i uspomena na period kada je bila dečja zvezda.

- Pripremali su me za takmičenje kao za jednu veliku dečju avanturu. Uostalom, svaka devojčica voli da se šminka, fotografiše koliko god je to moguće, tako da mi sve to nije bilo preveliko opterećenje. Evo, tu smo danas, i kada saberem utiske sve je prošlo predivno - kaže Aleksandra.

Popularnost je u to vreme značila i prepoznavanje na ulici, a Aleksandra kaže da iz tog perioda nema loših uspomena. Zahvaljujući roditeljima, mala zvezda se ipak nije uobrazila, niti ju je dečja slava zanela. Lepe uspemene ostaju, a Aleksandra danas ima svoje prioritete. 

- Moji prioriteti su danas da, pre svega završim fakultet. Upisala sam Visoku medicinsku školu u Zemunu, smer babica - kaže Aleksandra.

Pored lepih uspomena, Aleksandra i danas ima nadimak - Bambika. Za mnoge generacije, opet, lice Aleksandre Nedošan bilo je i ostalo sećanje na detinjstvo.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče

Balkanska bajka: Svako bi poželeo ovakvog šefa!

Najlepša letnja priča: Obraduj prijatelje i osvoji nagradu!

Sreća prati hrabre: Od Požege do Abu Dabija