INFO BIRO

Vreme je za transformaciju: Poklonite sebi blistavi osmeh!

Neverovatan popust za članove ex-yu zajednice u Emiratima

Biserno-beli osmeh više nije privilegija samo bogatih i slavnih. Njime se možete pohvaliti i vi, i to za samo 10 do 15 dana!

Ukoliko imate mrlje od kofeina, cigareta, gaziranih napitaka, upotrebe lekova..., ili jednostavno niste zadovoljni belinom i izgledom vaših zuba, imamo dobru vest za vas :)

Dr Bojana Milanović Kondouroujian koja radi u Abu Dabiju ovog proleća nudi popust od fantastičnih 50 odsto svim članovima ex-yu zajednice koji žele da urade estetsku intervenciju. Keramičke fasete koje su napravile revoluciju u estetskoj stomatologiji učiniće da vaš osmeh zablista novim sjajem, a rezultati će se, sigurni smo, dopasti i vama i onima kojima se budete nasmešili :)

  

PRE I POSLE TRETMANA VINIRIMA  

 

Svi mi koji živimo na Bliskom istoku znamo koliko su važni stručnost i poverenje u medicinske radnike kojima poveravamo naše zdravlje. Doktorka Bojana odavno se i u pustinji dokazala kao vrhunski stručnjak koji s lakoćom obavlja zahtevne stomatološke procedure. Spojite ovog proleća lepo i korisno – pozovite +971-58-295-5428 i zakažite postavljanje keramičkih vinira po povlašćenoj ceni!

Ako vas čekaju rutinski tretmani – poliranje, plombiranje, beljenje zuba..., važi isti popust! Jedino što je potrebno jeste da se najavite i zakažete dolazak na tretman.

BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Maline u medu – poklon iz Arilja za svetske diplomate (FOTO)

Slovenački avioni na električni pogon na nebu iznad UAE

Dragulji prirode: Najlepši vodopadi u Bosni i Hercegovini (VIDEO)