INFO BIRO

Virtuelna šetnja Crnom Gorom

Ako ste se uželeli Podgorice, Nikšića, Budve..., pogledajte kako danas izgledaju ovi divni crnogorski gradovi

Kompanija Google  najavila je dostupnost Google Mapa u Crnoj Gori, što znači da korisnici širom svijeta mogu uživati u panoramskim fotografijama snimanim pod uglom od 360° i virtuelno prošetati Crnom Gorom, pišu Vijesti.
"Od prepoznatljivih predjela kao što su Kotor, Žabljak ili Budva do kulturnih centara poput prijestonice Cetinje ili prepoznatljivih predjela Podgorice, panoramske fotografije prikazane pod uglom od 360° prikazuju neke od najznačajnijih turističkih, istorijskih i prirodnih bisera Crne Gore", navode iz kompanije.

  

Sve što je potrebno da biste mu pristupili je da na Google mapama (dostupnim i za Android i iOS uređaje) i odaberete opciju „street view“ da biste otpočeli svoju turu od 360 stepeni. Možete pogledati kako izgleda hotel u koji dolazite, napraviti plan putovanja, dogovoriti susret na odgovarajućoj lokaciji ili jednostavno pronaći željenu destinaciju. Turisti širom svijeta su sada u prilici da provjere kako da dođu do najljepših plaža, kulturnih ili istorijskih znamenitosti.

BIRO/Vijesti


Lajkujte našu Facebook stranicu da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Iz prve ruke: Dubai - grad velikih mogućnosti (VIDEO)

Top 10 najbolje plaćenih poslova u Emiratima

Foto-priča: 10 razloga da Dubai postane vaš dom