INFO BIRO

Venčanje ovih Beograđana dugo će se prepričavati

Ništa nije uspelo da spreči dvoje mladih Beograđana da na "ludi kamen" stanu u takvom stilu da će retko ko uspeti da ih nadmaši.

Fotograf Marko Petrović 

                  

Umesto da se provozaju u koloni okićenih automobila, kao što nalaže srpski običaj, oni su rešili da sa zajedno sa svatovima provozaju biciklima po Novom Beogradu.

Ako ste se juče kojim slučajem zatekli na Novom Beogradu, možda ste primetili da je žutu traku zauzela jedna sasvim neobična kolona. Dvadesetak ljudi na okićenim biciklama veselo se provozalo preko Brankovog mosta ka Novom Beogradu, a na čelu su se našli mlada i mladoženja.

Na mladoženjinom sedištu je bio Beograđanin  Vuk Spasovević, momak koji je već uveliko poznat po svojoj kreativnosti. 

Njegova lepa izabranica Sandra Pejić pokazala se kao sasvim drugačija mlada od onih na koje ste navikli, pa je umesto brige o tome da joj vetar ne pokvari frizuru zapravo uživala u svom venčanju i veselo mahala kamerama.

             

Vuk i njegiova supruga ne žele da pričaju o svom privatnom životu, ali se nada da će na ovaj način podstaći ljude da se malo aktiviraju.

- Drago mi je što se piše o ovome jer se borimo za biciklistički grad, i za to da ovakva venčanja budu češća pojava - kaže ovaj kreativni Beograđanin.

Ovo dvoje mladih Beograđana zajedno sa svatovima bili su prava atrakcija.          

Njima nije smetalo što su ulice mokre, a mlada je pokazala da bajs može da se vozi i na visokim potpeticama. Video njihove vesele kolone brzo je postao hit na Fejsbuku, a mladenci, koji su veselo mahali kamerama, uspeli su da svima zadaju zadatak. Jer, ovo je zaista teško nadmašiti.

Da biste pogledali snimke, kliknite OVDEOVDE.

            

A. Tanasković/ 24 sata

               


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji. 


Preporučene priče:

Dolče vita za top menadžment: Prosečne plate u Emiratima

Kampanja policije Dubaija: 6 najvažnijih saveta za turiste

Životna priča: Beograđanka na Novom Zelandu

;