INFO BIRO

​Otvoren poziv za Art Dubai kampus: Prijave do 6. novembra

Program će zvanično početi 5. decembra ove godine

Art Dubai organizovao je kampus za sve ljubitelje umetnosti i oni koji žele da gradu karijeru u ovoj oblasti. U toku su prijave za petomesečni kurs, koji će omogućiti razumevanje i ulazak u svet umetnosti. Osim toga, ovo je prilika za sticanje radnog iskustva.

Program podrazumeva i niz predavanja i razgovora sa vodećim ličnostima iz sveta umetnosti Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pored njih predavači će biti i međunarodni gosti, koji će sa polaznicima podeliti svoje znanje. 

Posle završetka programa, polaznici će dobiti sertifikat, a biće predstavljeni i preporučeni potencijalnim poslodavcima. 

Program se održava u partnerstu sa Dubai Culture i otvoren je za sve stanovnike UAE sa važećom ličnom kartom ove zemlje.

Art Dubai Grupa je komercijalno javno i privatno preduzeće koje već 14 godina upravlja uspešnim kulturnim događajima u regionu, a svoju stručnost nudi privatnim i državnim institucijama. Misija ove grupe jeste da podrži razvoj kreativnih scena, umetnosti i kulture kroz razne projekte, radionice i kulturna dešavanja. 

Kampus Art Dubai je pokrenut 2012. godine i kako kažu iz ove institucije, prvi je program te vrste u regionu koji se konstantno razvija svake godine kako bi doprineo razvoju kulture i zadovoljio potrebe kreativne zajednice Emirata. 

Poslednji rok za prijavu je 6. novembar 2021. do 22 časa, a program će zvanično početi 5. decembra ove godine. 

Obrazac za prijavu se može popuniti na sajtu Art Dubai.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Naši proizvodi preko luke Novi Sad stižu u Dubai

U Dubaiju se u novembru otvara "beskonačni" bazen

Hotel Atlantis domaćin velikog Blokčejn samita

;