INFO BIRO

U Dubaiju se u novembru otvara "beskonačni" bazen

Novi bazen nudi fantastičan panoramski pogled na dobro poznate znamenitosti poput Palm Džumeire, Burdž Al Araba, Burdž Kalife i Ain Dubaija

Foto: Pixabay/Ilustracija

Ukoliko se ne bojite visine, već je obožavata, onda ćete voleti i novi bazen u Dubaiju. AURA, najviši panoramski bazen na svetu otvara se u Palm Džumeiri sledećeg meseca. Dubai još jednom obara svetske rekorde kada su u pitanju masovne građevine. Otvaranje bazena bez ivice (tzv. beskonačni bazen) zakazano je za sredinu novembra na vrtoglavom pedesetom spratu Nakhilove Palmine kule. 

Novi bazen nudi fantastičan panoramski pogled na dobro poznate znamenitosti poput Palm Džumeire, Burdž Al Araba, Burdž Kalife i Ain Dubaija. 

Posetioci će moći da biraju jedan od tri termina, između 10 časova ujutru, pa sve do zalaska sunca. U prodaji će se naći više vrsta ulaznica, u zavisnosti od dela bazena na kome želete da provedete vreme. 

Jutarnji termini su od 10 sati ujutru do dva sata popodne, a cena karte je 170 dirhama po osobi, dok ćete za VIP ulaznicu morati da izdvojite oko 275 dirhama. 

Popodnevni termini su od tri sata popodne, pa sve do zalaska sunca, a cena karte biće 200 dirhama po osobi, dok je cena celodnvene karte oko 370 dirhama. 

Opisan kao ostrvska oaza na nebu, ovaj bazen imaće i deo koji imitra botaničku baštu, mnoštvo suncobrana i loža, sa ciljem da ponudi veličanstven pogled na grad.

Takozvani "bazeni bez ivice", koji se na prvi pogled stapaju s horizontom, jedna su od najlepših tekovina savremene luksuzne gradnje.

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

Erbas Emirata u bojama Expo Dubai 2020

Nacionalni dan dezerta: Ovde će služiti besplatne slatkiše

Zabava za najmlađe: Pravljenje autića u dečjem muzeju

;