INFO BIRO

Otvoren Ain Dubai: Najveći panoramski točak na svetu

ova atrakcija nudi 48 luksuznih kabina za posebne događaje, noćni život i zabavu

Danas je Dubai dobio još jednu novu atrakciju, Ain Dubai - najveći panoramski točak na svetu. Ain Dubai, visine preko 250 metara, najnovija je znamenitost grada koja je dodata dugoj listi atrakcija koje obaraju rekorde u čuvenom Emiratu. 

Namenjena svim vrstama putnika, ova atrakcija nudi 48 luksuznih kabina za posebne događaje, noćni život i zabavu. Svaka može da ugosti do 40 ljudi, što znači da istovremeno u ovoj atrakciji može da uživa i do 1.750 ljudi.  Neke od kabina nude jedinstvene gastronomske užitke, a tu su i porodične kabine. Takođe, u ponudi su i kabine za putnike koji žele romantične doživljaje za posebne prilike. 

Panoramski točak će biti otvoren i danju i noću, a rotacija traje 38 minuta. Tako će posetioci moći da dožive dve različite strane grada: zapanjujuće dnevne prizore sa veštačkog ostrva Bluewaters ali i impresivne noćne poglede na panoramu grada i zabavu. 

Veličanstveni Ain Dubai smešten je u srcu jedinstvene, živahne destinacije koju treba posetiti, a to je ostrvo Bluewaters. Ovde se šarm i ekskluzivnost života na ostrvu susreću sa izobiljem sofisticiranog urbanog načina života. Bluewaters se može pohvaliti gostoprimstvom, sjajnim prilikama za boravak ali i mogućnostima za uživanje u slobodnom vremenu i zabavi. 

Naš BIRO


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.
NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.


Preporučene priče

U Dubaiju se u novembru otvara "beskonačni" bazen

Međunarodni sajam knjiga u Šardži: U ponudi milioni izdanja

Dubai: Uskoro plaćanje parkinga putem WhatsApp aplikacije

;