INFO BIRO

Izazov za vozače: Dubai super-automobil (FOTO)

Lagan i brz kao metak!

              

U Dubaiju možemo videti najskuplje nekretnine, hotele, modu, jahte i naravno automobile, piše luxlife.

W Motors kompanija je učinila da se ovaj grad još više izdvaja po svojoj ekskluzivnosti, kreirajući svoju auto-industriju, koja već sada zadaje glavobolju glavnim automobilskim kompanijama. Ono što će dodatno podići tenziju i uzbuđenje stiže iz kompanije Jannarelly Automotive, koja je nedavno predstavila fantastični dizajn super-automobila.

          

            

Entoni Džanareli, čovek koji stoji iza Lykan Hypersport i Fenyr Supersport, napustio je W Motors kompaniju i osnovao novi projekat u saradnji sa vlasnikom proizvodnje karbona, Equation Composite, a rezultat je unikatni Design-1 superautomobil.

Novo “čudo na četiri točka” zvanično će biti predstavljeno na Bliskom Istoku, kao i širom Evrope i SAD u aprilu ove godine.

                 

            

Ovaj automobil pokreće prirodno hlađeni 3.5 litarski V6 motor, sa 304 KS i 371 Nm obrtnog momenta. Ovaj dvosed obećava predivno iskustvo uživanja u vožnji, posebno zbog činjenice da je sva snaga usmerena na njegove zadnje točkove. On poseduje šestostepeni ručni prenos brzine.

            

             

Napravljen je od čeličnog cevastog rama, koji je dorađen fiberglasom i panelima od karbona, što kao rezultat ima ukupnu težinu od oko 710 kg. Kada na tu težinu dodate 304 KS, dobićete ubrzanje od 0 do 100 kmh za samo četiri sekunde!

Cena ovog modela još nije poznata, a najavljeno je predstavljanje novih informacija idućeg meseca.

        

BIRO

            


Lajkujte našu Facebook stranicu, da budete u toku sa najnovijim dešavanjima na Bliskom Istoku.

NAŠ BIRO je portal o Bliskom Istoku, namenjen ex-Yu populaciji.                                 


Preporučene priče:

Pomjeranje granica: Da li biste pokušali da slikate peglom?

Da se smrzneš: Bejz-džamp sa Burdž Kalife (360 VIDEO)

Video-recept: Mrežaste palačinke